Accesibilidade | SEMILLAS LAGE. Venta de maquinaría agrícola y de jardinería, semillas y fitosanitarios. En A Coruña

Accesibilidade

Definíronse atallos de teclado para acceder aos enlaces principais do sitio web. As opcións ás que pode acceder mediante combinacións de teclas son:.

• 1: Acceso á páxina de inicio desta web
  • 2: acceso aos datos de contacto e ao formulario de contacto da web
  • 3: Mapa web
  • 0: Accesibilidade: acceso a esta páxina de información sobre as funcionalidades de accesibilidade da web

Para utilizar os atallos de teclado en sistemas baseados en Microsoft Windows utilízanse as combinacións de teclas seguintes:

• Tecla de acceso rápido (en Internet Explorer 4.0, Netscape, Mozilla)
  • ALT+Tecla de acceso rápido + Tecla ENTER (Internet Explorer 5 ou superiores)
  • Tecla Maiúsculas + Esc para activar as teclas de acceso rápido en Opera.

En sistemas MacOS pode utilizar a combinación CONTROL+Tecla de acceso rápido.

HTML 4.01 válido  CSS válido

Logo subvención